Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، ثبت‌نام برای پنجاهمین کنکور در ایران از چهارشنبه 16 بهمن آغاز شد و تا پنج‌شنبه 24 بهمن‌ماه ادامه دارد. داوطلبان در مهلت تعیین‌شده باید با مراجعه به سایت سنجش نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

گزینش دانشجو در رشته‌های با آزمون کنکور، بر اساس نمره کنکور و سوابق تحصیل (معدل دیپلم)، صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اخذ دیپلم نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶، دارا بودن مدرک پیش‌دانشگاهی یا اخذ مدرک پیش دانشگاهی، دارا بودن دیپلم نظام قدیم یا مدرک کاردانی (فوق دیپلم) دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که تا 31 شهریور اخذ شده باشد، از جمله مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام در این آزمون به‌شمار می‌رود.

هر داوطلب بدون در نظر گرفتن نظام آموزشی خود می‌تواند نظام آموزشی که می‌خواهد بر اساس آن در کنکور شرکت کند را در مرحله ثبت‌نام انتخاب کند. به‌گونه‌ای دیگر می‌توان گفت داوطلبان آزمون سراسری می‌توانند نظام آموزشی خود و سوالات آن را به دلخواه تعیین کنند، یعنی اگر داوطلبی فارغ التحصیل نظام قدیم آموزشی است می‌تواند سوالات نظام جدید آموزشی را انتخاب کند.

داوطلبان برای ثبت‌نام در آزمون سراسری باید یکی از گزینه‌های نظام آموزشی جدید 3-3-6 ، نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی و
نظام آموزشی قدیم دوره چهارساله دبیرستان را انتخاب کنند. ایسکانیوز در گزارش به شرح جزئیات ثبت‌نام هر نظام آموزشی پرداخته است:

ثبت‌نام نظام آموزشی نظام جدید چگونه است؟

داوطلبان نظام آموزشی جدید یا همان 3-3-6 پس از تعیین شاخه تحصیلی در صورتی که گزینه نظام آموزشی جدید 3-3-6 را انتخاب کنند، باید کد سوابق تحصیلی مخصوص دانش‌آموزان نظام جدید را وارد و پس از مشاهده اطلاعات فردی خود نسبت به تایید یا تایید نشدن آن اقدام کنند.

در صورت تایید اطلاعات فردی، بند‌های مربوط به سوابق تحصیلی در تقاضانامه ثبت‌نامی داوطلب درج خواهد شد و متقاضی باید نسبت به تکمیل سایر بند‌ها اقدام کند. در صورت تایید نشدن اطلاعات، داوطلب باید نسبت به ادامه روند ثبت‌نام اقدام و پس از اتمام آن، برای رفع مغایرت حداکثر تا 24 بهمن به منطقه آموزش و پرورش خود مراجعه کند.

دانش‌آموزان نظام آموزشی 3-3-6 سال تحصیلی جاری که در خردادماه سال 99 فارغ‌التحصیل می‌شوند، برای اطلاع از نحوه مشاهده سوابق تحصیلی خود باید به اطلاعیه پرینت کارت شرکت در آزمون که در دوم اردیبهشت ماه سال آینده منتشر می‌شود، مراجعه کنند.

داوطلبانی که وضعیت خود را از نظام آموزشی 3-3-6 و شاخه تحصیلی خود را گزینه دارای دیپلم فنی‌و‌حرفه‌ای و کاردانش انتخاب کنند، وارد مرحله تکمیل تقاضانامه ثبت‌نام خواهند شد.

نحوه ثبت‌نام نظام آموزشی سالی واحدی

داوطلبانی که گزینه نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی را برای ثبت‌نام خود انتخاب کنند، باید توجه داشته باشند سوابق تحصیلی برای دارندگان دیپلم‌های شاخه نظری نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی که دیپلم خود را از سال 84 تا 98 دریافت کرده‌اند، بر اساس ضوابط اعمال می‌شود.

این داوطلبان برای ثبت‌نام در کنکور سال جاری باید در مرحله دوم وضعیت تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی را با انتخاب یکی از گزینه‌های زیر مشخص کنند:

داوطلبان دیپلم‌های شاخه نظری نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی (نظام آموزشی قبلی) در مرحله سوم برای اعمال سوابق تحصیلی باید کد سوابق تحصیلی دیپلم و یا پیش دانشگاهی خود را وارد کنند. پس از این مرحله اطلاعات شناسنامه‌ای و نمرات داوطلب نمایش داده می‌شود و داوطلب در صورت مشاهد مغایرت در تایید اطلاعات، باید گزینه «مغایرت دارد» را انتخاب و در پایان برای پیگیری موضوع مغایرت سوابق تحصیلی حداکثر تا 24 بهمن به منطقه آموزش و پرورش محل اخذ مدرک تحصیلی خود مراجعه کنند.

دانش‌آموزان پیش‌دانشگاهی سال تحصیلی جاری که در خردادماه 99 فارغ‌التحصیل می‌شوند، برای اطلاع از نحوه مشاهده سوابق تحصیلی خود، باید به اطلاعیه پرینت کارت شرکت در آزمون که در دوم اردیبهشت ماه منتشر می‌شود، مراجعه کنند.

جزئیات ثبت‌نام نظام آموزشی قدیم

داوطلبانی که «نظام آموزشی قدیم دوره چهارساله دبیرستان» را انتخاب کنند، وارد مرحله تکمیل تقاضانامه ثبت‌نام می‌شوند.

داوطلبانی که یکی از گزینه‌های نظام آموزشی جدید 3-3-6، نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی یا نظام آموزشی قدیم دوره چهارساله دبیرستان را انتخاب کرده‌اند، پس از تکمیل تقاضانامه ثبت‌نام لازم است نسبت به پرینت تقاضانامه تکمیل شده که حاوی اطلاعات داوطلب و همچنین شماره پرونده 7 رقمی و کد پیگیری ثبت‌نام 16 رقمی است، اقدام کنند.

گفتنی است آزمون سراسری 99 دوازدهم و سیزدهم تیرماه برگزار خواهد شد. کارنامه اولیه این آزمون دهه دوم مرداد ماه از طریق سازمان سنجش منتشر می‌شود. نتیجه نهایی کنکور نیز در دهه دوم شهریور ماه منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

31 / 320 ثبت‌نام کنکور 99 نظام قدیم نظام3-3-6 سالی واحدی ترمی واحدی سوابق تحصیلی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ثبت نام کنکور 99 نظام قدیم نظام3 3 6 سوابق تحصیلی نظام آموزشی جدید 3 3 6 ثبت نام نظام آموزشی یکی از گزینه برای ثبت نام انتخاب کنند پیش دانشگاهی سوابق تحصیلی آزمون سراسری فارغ التحصیل منتشر می شود دانش آموزان مراجعه کنند تحصیلی خود اقدام کنند نظام قدیم نظام جدید خواهد شد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۱۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علم، نقطه‌ آغاز تحول‌ فرهنگی، اجتماعی‌ و آموزشی‌ نظام آموزشی هر کشوری و از مولفه های اساسی در جهت حرکت در مسیر پیشرفت است. درفرهنگ ایران مدرن و معاصر، معلم و استاد، سرمشق و نمونه انسان مطلوب و آرمانی است.

هر فرهنگی لاجرم؛ سرمشق هایی برای انسان آرمانی و مطلوب خود می‌آفریند. این سرمشق، در"تخیل اجتماعی"، نهادهای اجتماعی"،"فضاهای عمومی" و "زبان" آن جامعه نقش می‌بندد و ارزش‌هایی حول او شکل می‌گیرد بنابراین؛ معلم به عنوان قهرمان فرهنگ ایران و جهان است.

انسان درطول حیات خویش، همواره در جست وجوی قهرمان و اسوه بوده تا او را سرمشق خویش قرار داده و به سرمنزل مقصود نایل آید. دراغلب جوامع، آنکه نقش این قهرمان بی‌بدیل را به خوبی ایفا می‌کند،"معلم" است.

همانکه اهداف تربیتی، در گرو رفتار و منش اوست. بی‌شک؛ پایه‌ریزی تمدن نوین و هویت‌سازی جوامع بشری نیز، مرهون نقش معلم و نحوه تعلیم و تربیت و کیفیت آموزش و پرورش آن جامعه است.
بی‌گمان؛ تحقق جامعه مدنی متمدن و متعادل و انتقال معارف و میراث فرهنگی گذشتگان نیز، جز در سایه آموزش و پرورش، امکان‌پذیر نخواهد بود. امروزه، تحول بنیادین نظام آموزشی کشور به مهمترین رخداد آموزشی مدارس تبدیل شده است‌ و تمامی مدارس ابتدایی تا متوسطه؛ با آن دست به گریبان هستند.

سوال اینجاست که "جایگاه معلم" به عنوان قهرمان بی‌بدیل ،در اهداف تربیتی و در تنظیم این سند دقیقأ کجا قرار داشت و دارد؟ صدای خاموش معلمان در تحول بنیادین آموزش وپرورش، یکی از عوامل مهم در اجرای تمام و کمال سند تحول بنیادین است. تغییر بنیادین نظام‌های آموزشی، موضوعی پیچیده، پویا، سازگار شونده واتلافی پیچیده است.

تغییر و تحول، فقط کتاب درسی و تغییر در آن را شامل نمی‌شود بلکه تغییر و تحول در معلم، تغییر در برنامه درسی، تغییر در سیستم و ساختار آموزشی، نوآوری و اصلاح را در بر می‌گیرد. تغییر و تحول بنیادین در زمان‌ها و مکان‌های مختلف است.

تحول آموزشی در نظام‌های آموزشی بدون سازگاری و همخوانی با شرایط، نیازها و علایق، توانمندی‌ها، منابع، امکانات و موانع، محدودیت یادگیرندگان و جامعه ملی و محلی و تناسب با دانش موضوعی، ارزش آموزشی ندارد و نمی‌توان به اثربخشی آن امیدوار بود.

شروع و اجرای تحول بنیادین نظام آموزشی، همانند تغییر در بسیاری از سیستم‌های زنده، نیازمند از دست دادن انرژی، سرمایه و منابع انسانی مالی و مادی است و صرفأ پس از نهادینه شدن و جا افتادن این تحول شرایط برای بازگشت سرمایه و منابع انسانی، مالی و مادی مهیا می‌شود. ایجاد تغییر آموزشی، توسط عده‌ای محدود در مرکز یا وزارتخانه، نه ممکن است و نه عقلانی؛؛!!

تحول بنیادین آموزش وپرورش زمانی محقق و پدیدار می‌شود که بازیگران اصلی آن، معلمان، دانش‌آموزان، مدیران، نیروی انسانی، والدین، رهبران اجتماعی و افراد با نفوذ جامعه ملی و محلی، متخصصان دانشگاهی، مدیران و رهبران آموزشی مناطق و استان، نمایندگان مجلس و دستگاه‌های مختلف باشد. ترسیم صدای معلمان، به عنوان یکی از اساسی‌ترین بازیگران تغییرات آموزشی یا تحول بنیادین، درگرو پاسخگویی به ۴ سوال زیر است:

۱.چرا معلمان باید به عنوان بازیگر اصلی و مهم تغییر نظام آموزش وپرورش در نظر گرفته شوند؟

۲.در عرصه تحول بنیادین، معلمان چگونه‌ می‌توانند به بازیگرانی فعال تبدیل شوند؟

۳.بر اساس مطالعات وپژوهش‌های بین‌المللی، معلمان چه نقشی در تغییر و تحولات آموزشی دارند؟

۴.معلمان کشور در تحول بنیادین نظام آموزشی به اجرا درآمده اخیر، تا چه حد ایفای نقش کرده و بازیگرانی مهم بودند؟

معلمان از بازیگران اصلی تغییر و تحول آموزشی هستند زیرا تغییر آموزشی به تفکر و عمل معلمان وابسته است. تغییر برنامه درسی «بدون درنظر گرفتن نقش بنیادین و فعال برای معلمان»؛ محکوم به شکست است. مشارکت فعال معلمان در تغییر برنامه‌های درسی منافع و آثار مثبت و سازنده‌ای برای خود معلمان، دانش‌آموزان و نظام آموزشی دارد. هرسال، در ماه‌ اردیبهشت «مقام معلم»، بوق‌ و کرنا می‌شود و آموزش‌ و پرورش‌ و معلم، تیتر محافل حاکمیت، مجلس، دولت‌ و...می‌شود اما، دریغ‌ از یک نگاه عمیق راهبردی‌ و استراتژیک محور در افق چشم‌انداز و نقشه راهی وسیع و روشن‌ در راستای‌ بستری مطمئن و چارچوب آموزش مستمر و هدفمند آن هم با ارتقاء مقام، منزلت و جایگاه ویژه معلم‌ در همه‌ ابعاد شخصیتی، افزایش روحیه نشاط و شادابی او و نیز تلاش مضاعف در مسیر رشد، توسعه‌، شکوفایی و بالندگی آحاد معلمان‌ ارزشمند و فاخر این سرزمین سراسر فرهنگ و ادب و.. جامعه صالح، پویا و سراسر آرامش قطعأ درگرو معلمان‌ نیک اندیش؛ توسعه نگر، صالح، پرنشاط، بدون دغدغه معیشتی‌ و اولویت‌ اول‌ حاکمیت و دولت خواهد بود .

اسفندیار نظری مدرس‌ دانشگاه معاون‌ سابق اداره کل آموزش‌ و پرورش‌ استان مازندران*

پرستو خلعتبری کد خبر: 1229133 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • امروز؛ پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی/نحوه تولید سابقه تحصیلی دیپلمه‌ها
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده
  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟
  • جزییات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل زده اعلام شد
  • جزئیات برگزاری کنکور مجدد برای داوطلبان سیل‌زده